theanolin ♥ lifestyle

Trött på detta

Har absolut ingen blogglust, så jag kommer nog inte skriva på ett tag, just so you know.


systra mi


syskon kärlek ♥

Lovebird

Sitter nu och kollar på tv, ska snart ta och städa lite i mitt rum tror jag, det behövs!
Vid 4 åker jag till Sofia och jag vet inte vad vi ska göra riktigt men det ska blir kul att träffa henne nu, har inte sett henne på väldigt länge! Nu ska jag fortsätta kolla, hej så länge!


every chance we get we run

hejhej, nu har jag precis tränat och duschat och vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt. Imorgon åker jag till Sofia och sover där! På måndag kommer vi förmodligen åka till överby. På tisdag börjar skolan och det ska faktiskt bli skönt. Att få träffa alla igen och börja med handbollsträningarna och fotbollsträningarna. Har vart otroligt slö nu på lovet, jag har bara gått hemma och inte gjort något alls nästan.

bilder från jul och nyår


Nytt år och allt!

Tänkte lägga ut lite bilder från nyår, men bilderna kunde inte laddas upp från mobilen min dator funkar fortfarande inte. Men starten på 2013 har vart bra så jag hoppas att det fortsätter såhär!
Klockan är halv 8 och jag är vaken.. Jag vaknar 7-halv9 varje morgon, även om jag somnar sent! Och just nu är jag vrålhungrig också så jag ska ta nåt att äta, men ni får ha ett fortsatt bra år!


RSS 2.0