theanolin ♥ lifestyle

pilgrimsvandring

nu säger jag godnatt och upp tidigt imorgon för att vandra i skogen med konfirmations gänget!
fattar faktiskt inte varför vi ska på pilgrimsvandring eftersom det är muslimer som vandrar till mecka och ska göra en massa saker på vägen dit och det kallar dom pilgrimsvandring.
Aja skit samma,tror inte att det va nån som fatta vad jag skrev där ändå..
GODNATT iallafall!åh, saknar den hunden nått såpass :(

Just give me a reason Just a little bit's enough Just a second we're not broken just bent And we can learn to love again

hejhej, sitter just nu och övar lite på en läxa, har no prov imorgon, eller prov ovh prov hon sa att det va läxförhör och absolut inte prov..
men det är ganska lätt så det kommer nog gå bra! :)
förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, jag har vart i skolan och spelat handboll. Skriver kanske kanske kanske imorgon om det händer något roligt. Jag har tappat den dära bloggaglöden. om det heter så?

ALICIOUS

Alicia kommer hit snart tror jag och jag vet inte vad vi ska göra riktigt, men vi hittar nog på nåt kul! Som att kasta strumpor på varann eller nåt typ..
nej men, hon skulle åka buss men det går ingen buss föränn 20 i 4 så hon försöker övertala hennes föräldrar att köra henne :):):):)

HAPPY FACE!

GAAAAAAAAAAAAAAH! JAG SKA TILL EGYPTEN SNART!
But i'm not gonna tell you när det är. inte så smart kanske.
men jag är jätte glad och Ludvig och hans familj ska dit samtidigt och det är typ bara 5 kilometer mellan våra hotell så det ska blir skit skoj! 

kan passa på att lägga ut några bilder från alla tjejkvällar!
Hos Elin: 
 
Hos Therese: 
 
 
Hos Maja: 
 

RSS 2.0